Ливърпул победи Карлсруе с 4:2 като гост в първата си контрола.

...
Ливърпул победи Карлсруе с 4:2 като гост в първата си контрола.
Коментари Харесай

Ливърпул спечели първата си контрола

Ливърпул победи Карлсруе с 4:2 като гост в първата си контрола. Доминик Собослай и Алексис Мак Алистър направиха дебют с алената фланелка. Унгарецът излезе като титуляр и играя до края на първото полувреме, а аржентинецът бе на терена през втората част.

Ливърпул стартира на високо движение и още в третата минута стигна до гол. Нунес бе изведен зад отбраната. Той реши да подава вместо да стреля, само че подаването му към Салах не беше положително. Египтянинът обаче съумя да му върне топката и новата деветка на “червените ” прати топката в мрежата. Малко по-късно гостите още веднъж преодоляха вратаря на Карлсруе след удар с глава на Ван Дайк, само че попадението не бе зачетено заради фал на бранителя.

В 20-ата минута стражът на Ливърпул Келъхър трябваше да се намесва, откакто центриране на Щиндъл бе отклонено и топката отиваше към мрежата.

Германският отбор изравни резултата в 39-ата минута с гол на Ларс Щиндъл.

Карлсруе изненадващо поведе в резултата в 50-ата минута с гол на Себастиян Юнг.

Тимът на Клоп стигна до равнене в 69-ата минута. Жота отклони центриране на Гомес към Гакпо, който се завъртя и прати топката в мрежата.

Ливърпул доминираше през втората част и към края търсеше нов гол. Нова композиция между Жота и Гакпо не докара до нов гол, защото вратарят се намеси. Последваха положителни минути за домакините, само че в самия край мърсисайдци стигнаха до успеха. Жота отбеляза два гола в границите на минута в добавеното време. Първо той получи топката от Гакпо, разноски се през отбраната на противника и преодоля вратаря. Веднага по-късно той бе изведен от Мак Алистър и още веднъж бе ефикасен пред гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР